No tens productes al teu carretó
Torre rosa
Descongela les panqueques, els nabius i els gerds a la nevera durant la nit.
Tritura les maduixes amb el suc de llimona i aigua. Barreja amb el sucre i elabora una suau melmelada. Si queda massa espès, remena bé amb aigua.
Bat la nata fins que quedi muntada. Afegeix 1 cullerada de sucre glacé i aboca-ho en una mànega pastissera.
Unta la melmelada de maduixa a la primera coqueta. Després posa la nata per tota la vora. Col·loca la segona coqueta al damunt, torna a untar la melmelada i decora amb nata. Fes una torre de 4-5 coquetes. Col·loca els gerds i els nabius a l'última.
Per a decorar, talla els cors de les coquetes restants amb un tallador de galetes. Humiteja la superfície amb una mica d'aigua i empolsa amb flocs de coco deshidratat. Posa els cors sobre de la torre de coquetes. Per a acabar, empolsa tot amb sucre glacé i ja tens un esmorzar o berenar d'escàndol!