Si us plau, identifica't si tens una compta amb nosaltres.
Introdueix el teu correu electrònic i segueix les instruccions que t'enviarem per restablir la contrasenya. Si no trobes el correu, revisa la teva carpeta de correu no desitjat.
Una recepta deliciosa que arriba per fer gaudir el teu paladar.
2 uds. de torrades de pa
80 g de crema ibèrica de formatge (art. 08617)
80 g de pernil ibèric 50% d'enceball de camp (art. 08614)
Posa temperatura ambient durant 10 minuts la crema ibèrica de formatge, i el pernil durant uns 30 minuts.
Posa sobre una taula les torrades i unta per tota la superfície la crema ibèrica de formatge.
Estén el pernil sobre la crema.
Fica-les a la fregidora d'aire a 150º durant 1 o 2 minuts només per donar-li un toc de calor. Tindràs les teves torrades acabades i llestes per menjar!
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.