Truita de verdures

Truita de verdures

Dificultat
Temps de preparació: 20 min

Productes relacionats

Cerques un plat sa i que no sigui avorrit? Prepara't una truita de verdures com aquesta i a gaudir!
  • 30 g trio de florets (art. 0705)
  • 5 cullerades de tomàquet trossejat (art. 8666)
  • 20 g de pebrots en tires (art. 8579)
  • 1 cullerada oliï d'oliva
  • 2 ous (grandària M)
  • 50ml llet
  • 1 polsim de sal i pebre
  • 2 cucharaditas de julivert (art. 11012)
  • 10 g de formatge parmesà, ratllat
  1. Descongela totes les verdures a la nit.
  2. Talla el bròcoli i la coliflor en trossos petits.
  3. Escalfa l'oli en la paella, salteja breument el bròcoli, retira'l i reserva.
  4. Bat els ous i la llet en un bol. Assaonar amb sal i pebre.
  5. Aboca la mescla d'ou a la paella calenta i reserva a foc mig-alt. Gira amb cura.
  6. Estén els tomàquets, el bròcoli, el julivert i els pebrots sobre la truita i escalfa-la breument.
  7. Col·loca la truita en un plat, empolvora amb el parmesà