No tens productes al teu carretó
Vieires al xampany
Unitats: 4
440 g (Preu per Kg 49.89 €)
Servides en la seva petxina natural, amb autèntica carn de vieira i crema fresca amb xampany, vi blanc, brou de verdures i peix. Un sabor elegant i sofisticat.
Descripcio te;cnica:
4 petxines farcides de vieires cuinades en una salsa de vi muscadet i de cava, amb crema i xampinyons. Presentada en la seva petxina natural. Ultracongelat.
www.bofrost.com
bofrost S.A.U. Av. Ronda de los Tejares, 32 E 1º1ª 14008-Córdoba España
petxina de pelegrí de la Patagònia 25%, crema fresca 16%, concentrat de brou de peix (aigua, peix, vi blanc, pastanagues, api, ceba, porro, mantega), xampinyons cuits 8% (xampinyó, aigua, vi blanc, mantega, suc de llimona, sal, pebre, nou moscada, pebre de caiena), vi Muscadet 6,6%, mantega, xampany 5,4%, brou de verdures (aigua, api, tomàquets, pastanaga, xampinyó, porro, baies de ginebre), brou de barbes de petxina de pelegrí (concentrat de brou de peix, brou de petxines de pelegrí, vi blanc, escalunya, mantega), escalunya, farina de blat, midó d'arròs, suc de cocció de musclos, mantega concentrada, llet desnatada en pols, pa ratllat (farina de blat, sal), formatge Emmental (llet de vaca, sal, ferments làctics, enzim), pebre blanc, sal.
Pot contenir: fruites de closca, crustacis, ou, soja, mostassa, sèsam.
| Informació nutricional | per 100g |
|---|---|
| Valor Energètic | 666 kJ |
| Valor Energètic Kcal | 160 kcal |
| Greixos | 12,0 g |
| dels quals saturats | 8,2 g |
| Hidrats de carboni | 6,6 g |
| dels quals sucres | 1,2 g |
| Fibra alimentària | 0,8 g |
| Proteïnes | 6,1 g |
| Sal | 0,87 g |
Mida de la porció: 4 unitat/s = 400 grams
Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 180ºC (forn convencional 200ºC). Escalfeu el producte ultracongelat a la reixeta a la part central durant aprox. 30 min (forn convencional aprox. 30 min).
Nota important: Cuinar bé el producte abans de consumir!
PETXINA DE PELEGRÍ DE LA PATAGÒNIA
Nom científic: Zygochlamys patagonica
Capturat a: Atlàntic, sud-occidental
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament: Xarxes d'arrossegament de fons de portes
BROU DE PETXINES DE PELEGRÍ
Nom científic: Pecten spp.