No tens productes al teu carretó
Vieires amb bou de mar
Nou
Unitats: 4
400 g (Preu per Kg 52.37 €)
Les nostres vieires se serveixen a la seva petxina natural i estan farcides d'una deliciosa barreja de vieira, bacallà i bou de mar. Fàcils de preparar, seran l'entrant perfecte per sorprendre els teus convidats. Recepta exclusiva.
Petxina farcida de vieira, bacallà i bou de mar. Ultracongelat.
bofrost* SAU Avda. Ronda de los Tejares, nº 32, E, 1-1, 14008 Córdoba / España
Conservar en congelador *** a -18°C
| Informació nutricional | per 100g | per unitat/ració 100g | % Ingestes de referència per unitat/ració |
|---|---|---|---|
| Valor Energètic | 440 kJ | 440 kJ | - |
| Valor Energètic Kcal | 105 kcal | 105 kcal | 5 |
| Greixos | 5,0 g | 5,0 g | 7 |
| dels quals saturats | 3,5 g | 3,5 g | 18 |
| Hidrats de carboni | 8,2 g | 8,2 g | 3 |
| dels quals sucres | 1,9 g | 1,9 g | 2 |
| Fibra alimentària | 2,3 g | 2,3 g | - |
| Proteïnes | 5,7 g | 5,7 g | 11 |
| Sal | 0,95 g | 0,95 g | 16 |
*% ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/ 2000 kcal).
Quantitat de peces per unitat de venda: 4
Mida de la porció: 1 porció/porcions = 4 unitats
Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 200°C (forn convencional 210°C). Escalfar el producte ultracongelat amb paper de forn a la part central durant aprox. 25 min (forn convencional aprox. 25 min).
Mida de la porció: 1 porció/porcions = 2 unitats
Instruccions de preparació a la fregidora d'aire: Preescalfeu a 180ºC. Cuinar el producte congelat sense motlle a la cistella aprox. 12 min.
BOU
Nom científic: Cancer pagurus
Capturat a aigua dolça: Irlanda
Categoria d'art de pesca: Nanses i trampes
PETXINA DE PELEGRÍ DEL PACÍFIC
Nom científic: Argopecten purpuratus
Capturat a aigua dolça: Perú
BACALLÀ
Nom científic: Gadus morhua
Capturat a aigua dolça: Noruega
Categoria d'art de pesca: Llinyes i ham