Vieires amb bou de mar

Nou

Vieires amb bou de mar

ES18048
18048
Disponible
20,95 €

Unitats: 4

400 g (Preu per Kg 52.37 €)

Nutri score C

Les nostres vieires se serveixen a la seva petxina natural i estan farcides d'una deliciosa barreja de vieira, bacallà i bou de mar. Fàcils de preparar, seran l'entrant perfecte per sorprendre els teus convidats. Recepta exclusiva.

Petxina farcida de vieira, bacallà i bou de mar. Ultracongelat.

bofrost* SAU Avda. Ronda de los Tejares, nº 32, E, 1-1, 14008 Córdoba / España

Conservar en congelador *** a -18°C

Petxina de pelegrí del Pacífic 26%, llet sencera fresca pasteuritzada, porro, farina de blat, bou 7%, bacallà 6%, vi blanc (conté sulfits), nata , pastanaga, mantega, formatge Emmental, midó de blat de moro modificat, brou de verdures, sal, pebre blanc.
Pot contenir: fruites de closca, ou, cacauets, soja, api, mostassa, sèsam, tramussos.
Nutri score C
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració 100g% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic440 kJ440 kJ-
Valor Energètic Kcal105 kcal105 kcal5
Greixos5,0 g5,0 g7
dels quals saturats3,5 g3,5 g18
Hidrats de carboni8,2 g8,2 g3
dels quals sucres1,9 g1,9 g2
Fibra alimentària2,3 g2,3 g-
Proteïnes5,7 g5,7 g11
Sal0,95 g0,95 g16

*% ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/ 2000 kcal).

Quantitat de peces per unitat de venda: 4

Horno
Freidora de aire

Mida de la porció: 1 porció/porcions = 4 unitats

Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 200°C (forn convencional 210°C). Escalfar el producte ultracongelat amb paper de forn a la part central durant aprox. 25 min (forn convencional aprox. 25 min).

Mida de la porció: 1 porció/porcions = 2 unitats

Instruccions de preparació a la fregidora d'aire: Preescalfeu a 180ºC. Cuinar el producte congelat sense motlle a la cistella aprox. 12 min.

BOU
Nom científicCancer pagurus
Capturat a aigua dolça: Irlanda
Categoria d'art de pesca: Nanses i trampes

PETXINA DE PELEGRÍ DEL PACÍFIC
Nom científicArgopecten purpuratus
Capturat a aigua dolça: Perú

BACALLÀ
Nom científicGadus morhua
Capturat a aigua dolça: Noruega
Categoria d'art de pesca: Llinyes i ham