Aranyaburger

Aranyaburger

Dificultat
Temps de preparació: 30 min
¡Sorprende con esta terrorífica receta de Halloween!
  • 1 Mandonguilla Frikadellen a l'estil casolà (art. 1428)
  • 1 pa brioix d'hamburguesa
  • 8 Patates ondulades (art.0647)
  • 1 fulla d'enciam
  • 2 ulls de sucre (rebosteria)

-Escalfa prèviament el forn a 200°C i col·loca un paper de forn.

-Col·loca la mandonguilla i les patates al forn i enforna entre 20 i 22 minuts. 5 minuts abans d'acabar, talla el pa brioix per la meitat i introdueix-lo al forn. Així ens quedarà un pa molt més cruixent.

-Pots afegir la salsa que desitgis i untar-la en el pa. Col·loca la carn a la part inferior del pa.

-Col·loca l'enciam sobre el pa i afegeix la carn al damunt.

-Col·loca les patates al voltant de la carn com si fossin les potes de l'aranya i acaba posant la part superior del pa sense prémer massa. Enganxa els ulls amb una mica de maionesa en el pa i... ja tenim un plat original i complet per a gaudir de qualsevol festa esborronadora!