Assortit de piscolabis

Assortit de piscolabis

Dificultat
Temps de preparació: 20 min

Productes relacionats

Dos piscolabis per a sopar ràpid, sa i deliciós
  • 4 panets (art. 10451)
  • 150 g de chicken pops (art. 8149)

Piscolabis di cardenale

  • 2 panets (art. 10451)
  • 130 g d'anelles a la romana (art. 8471)
  • 50 g d'allioli
  • 7 g alfàbrega (art. 11011)

Piscolabis de la mar

  • 2 panets (art. 10451)
  • 6 varetes de mar (art. 8421)
  • 75 g de formatge grana padano
  • 150 ml de nata per a cuinar
  • 100 g de crema de formatge per a untar
  1. Enforna els panets a 200¿°C durant 12 minuts juntament amb les anelles de calamar i els chicken pops.
  2. Pica 125 grams de varetes de mar.
  3. En el got de la batedora aboca la nata, crema de formatge, varetes de mar picades, el formatge padano i bat-ho tot fins que quedi una textura de mousse. D'altra banda, amb les teves mans, agafa 3 varetes de mar senceres i divideix-les en tres làmines.
  4. Una vegada enfornats els panets deixa'ls reposar durant 3 minuts i obre'ls per la meitat.
  5. Prepara el piscolabis di cardenale de la següent forma: cobreix la base amb allioli, afegeix les anelles de calamar i tapa-ho amb la part superior del panet.
  6. Prepara el mosset de mar de la següent manera: estén la mousse a la base i a sobre, afegeix-hi al teu gust unes làmines de varetes de mar.
  7. Com a guarnició afegeix uns chicken pop i els més petits, al·lucinaran amb el seu sopar!