Chicken Pops

Chicken Pops

ES8149
8149
Disponible
11,95 €

Unitats: 70

700 g (Preu per Kg 17.07 €)

Nutri score D

Receptes combinades

Dos piscolabis per a sopar ràpid, sa i deliciós

Divertits, saborosos i sucosos! Cruixents per fora i tendres per dins. Elaborats amb trossets de pit de pollastre finament empanats i prefregits. Perfecte per compar-tir en família o amb amics, amb salses per sucar.

Descripció tècnica:

Boletes elaborades a base de pit de pollastre empanat, prefregides. Ultracongelat.

Conservació:

Conservar al congelador de *** a -18 °C.

Distribuïdor:

www.bofrost.com bofrost S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Còrdova / Espanya

Conservar al congelador de *** a -18°C.

pit de pollastre 53%, farina de blat, aigua, oli de gira-sol, midó modificat de blat, midó de patata, espècies (all en pols, pebre negre, pebre vermell, cúrcuma, pebre de caiena), sal, gluten de blat, xarop de glucosa, maltodextrina, gasificants (difosfats, carbonats de sodi), antioxidant (àcid ascòrbic).

soja y mostaza

Nutri score D
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic954 kJ
Valor Energètic Kcal228 kcal
Greixos10,0 g
dels quals saturats1,9 g
Hidrats de carboni20,0 g
dels quals sucres0,9 g
Fibra alimentària0,8 g
Proteïnes14,0 g
Sal1,7 g
Fregidora
Paella
Forn

Al forn (20 unitats): Preescalfar el forn a 200ºC. Col·locar els chicken pops en una safata amb paper especial per a forn, situant la safata a mitja alçada. Enfornar el producte durant 10 minuts aproximadament. Deixar reposar uns segons abans de consumir.

A la fregidora (10 unitats): Preescalfar l'oli a 180ºC. Col·locar els chicken pops sense descongelar i fregir durant 3 - 4 minuts, voltejant de tant en tant. Deixar escórrer en paper de cuina.

A la paella (10 unitats): Abocar abundant oli en una paella antiadherent i preescalfar a foc fort. Col·locar els chicken pops sense descongelar i fregir durant 3 - 4 minuts, voltejant de tant en tant. Deixar escórrer en paper de cuina.

El producte no conté:

  • Ou
  • Sèsam
  • Llet i Derivats
  • Api
  • Lactosa
  • Sulfits
  • Crustacis
  • Peix
  • Mollusc
  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos