Esborronadora sopa de pèsols amb ulls

Esborronadora sopa de pèsols amb ulls

Dificultat
Temps de preparació: 25 min
Ets capaç de menjar-te els ulls d'aquesta esborronadora sopa de pèsols? Són boníssims!
  • 500 g  Pèsols especial bofrost* (art. 0708) 
  • 12 Chicken Pops (art. 8149)
  • ½ tassa d'aigua
  • 1 Ceba
  • 1 Gra d'all
  • 6 olives negres sense pinyol
  • Cola alimentosa/mostassa
  • Sal i pebre

Posem els pèsols en una cassola gran.

Per als Chicken Pops, aboquem oli abundant a una paella antiadherent i escalfem a foc fort. Col·loquem els Chicken Pops sense descongelar i els fregim durant 3 - 4 minuts, voltejant de tant en tant. Els deixem escórrer en paper de cuina per a treure l'excés d'oli.

Mentrestant, pelem la ceba i el gra d'all i l'agreguem als pèsols. Cuinem a foc mitjà fins que els pèsols estiguin llestos. Batem tot fins a aconseguir un cremós puré, assaonant-lo amb sal i pebre al gust.

Punxem tres Chicken Pops a cada broqueta. Tallem les olives per la meitat i les enganxem amb la cola alimentosa al centre de cada Chicken Pop i deixem assecar.

Servim la sopa de pèsols en bols o tasses petites i col·loquem la broqueta a la vora. Ja podem gaudir de la nostra esborronadora sopa amb ulls!