Bruixa

Nou

Bruixa

ES08933
08933
Disponible
17,95 €

Unitats: 3-5

600 g (Preu per Kg 29.92 €)

Receptes combinades

El sabor de la mar, a la teva taula!

Selectes peces de peix blanc eviscerades i sense cap. De textura tendra i delicada, ideal per a cuinar a la planxa.

Descripció Tècnica:

Bruixa eviscerat amb pell. Ultracongelat.

Distribuidor:

www.bofrost.com

bofrost S.A.U.,

Avda. Ronda de los Tejares, 32, escalera E, 1º 1ª

14008 Córdoba | Córdoba | España

Conservar al congelador *** a -18°C

bruixa.

Pot contenir: crustacismol·luscs.

Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic339 kJ508 kJ-
Valor Energètic Kcal80 kcal120 kcal6
Greixos1.9 g2.9 g4
dels quals saturats0.3 g0.5 g2
Hidrats de carboni<0.5 g<0.5 g<1
dels quals sucres<0.5 g<0.5 g<1
Fibra alimentària<0.5 g<0.5 g-
Proteïnes15.8 g23.7 g47
Sal0.38 g0.57 g10
Forn
Fregidora
Paella

Descongelació: Descongelar el producte tapat en un recipient adequat amb possibilitat d'escórrer a la nevera (4°C) durant 12-14 hores. Després assecar amb paper de cuina.

Fregidora: Preescalfeu a 170ºC. Fregiu el producte descongelat durant aprox. 2-3 min i deixeu escórrer sobre paper absorbent.

A la paella: Escalfeu 2 cda./cdes. d'oli en una paella antiadherent. Cuinar el producte descongelat amb tapa a foc mig durant aprox. 4 min remenant vàries vegades.

Al forn: Preescalfeu a 180ºC (forn convencional 190ºC). Enforneu el producte descongelat a la part central aprox. 8 min (forn convencional aprox. 8 min).

BRUIXA
Nom científicLepidorhombus whiffiagonis
Capturat a: Atlàntic, nord-est
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Mostassa
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa