Caldereta de peix i marisc

Caldereta de peix i marisc

ES8594
8594
Disponible
17,95 €

Unitats: 2

Nutri score B

Contundent combinació de lluç, llagostins, musclos i cloïsses i marisc en un tradicional brou d'hortalisses. Llest per escalfar i afegir fideus o prendre sola.

Descripcio Te;cnica:
Sopa de peix i marisc composta per lluç (Merluccius capensis/paradoxus o Merluccius hubsi), musclo (Mytilus galloprovincialis), llagosti (Metapenaeus dobsoni) i cloïsses (Paphia undulata). Ultracongelat.
 
Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Cordoba / Spain

Conservar al congelador de *** a -18°C.

Brou (aigua, 35%, ceba, pastanaga, oli de gira-sol, toma;quet fregit (toma;quet, oli de gira-sol, sucre, mido modificat de patata, sal, ceba, all), anis, sal, all, mido de blat de moro modificat, espe;cies (llorer en pols, clau mòlt, sa;lvia, romani, pebre negre, julivert sec)), lluç del Cap 20%, llagostins 7%, musclos 7%, pebrot vermell 3,5%, cloïssa 3%.

gluten, blat, sulfits

Nutri score B
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic328 kJ
Valor Energètic Kcal79 kcal
Greixos4,1 g
dels quals saturats1 g
Hidrats de carboni4,6 g
dels quals sucres1,7 g
Fibra alimentària0,4 g
Proteïnes5,6 g
Sal1,1 g
Microones
Cassola
A la cassola (1 porcio = 500g): Cuinar el producte sense descongelar a foc mitja; sense tapa removent amb freqüe;ncia durant aprox. 10 min.
n
Al microones (1 porcio = 200g): Cuinar el producte sense descongelar en un recipient apte per a microones amb tapa durant aprox. 6 min. Remoure despres i acabar de coure aprox. 5 min. amb tapa. A continuacio deixar reposar a temperatura ambient durant aprox. 2 min.

LANGOSTINO: Nombre científico: Metapenaeus dobsoni Capturado en: India,
Categoría de arte de pesca: Redes de arrastre
MERLUZA: Nombre científico: A) Merluccius capensis/paradoxus B) Merluccius hubbsi
Encontrará la letra para indicar exactamente la zona de captura en el campo de la
fecha de consumo preferente. Capturado en: A) Namibia B) Argentina, Categoría de arte de pesca: Redes de arrastre
ALMEJA: Nombre científico: Paphia undulata, Capturado en: Vietnam, Categoría de arte de pesca: Rastras
MEJILLÓN: Nombre científico: Mytilus galloprovincialis, Criado en: España

El producte no conté:

  • Api
  • Mostassa
  • Ou
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam