No tens productes al teu carretó
Unitats: 2
N/A
Exquisida combinació de lluç amb llagostins, musclos i cloïsses en un tradicional brou de pebrot vermell, tomàquet, ceba i pastanaga. Perfecta per a escalfar a la cassola o al microones i afegir-hi fideus o prendre sola com a primer plat contundent i d'un sabor realment natural i autèntic.
Conservar al congelador de *** a -18°C.
Brou (aigua, 35%, ceba, pastanaga, oli de gira-sol, toma;quet fregit (toma;quet, oli de gira-sol, sucre, mido modificat de patata, sal, ceba, all), anis, sal, all, mido de blat de moro modificat, espe;cies (llorer en pols, clau mòlt, sa;lvia, romani, pebre negre, julivert sec)), lluç del Cap 20%, llagostins 7%, musclos 7%, pebrot vermell 3,5%, cloïssa 3%.
gluten, blat, sulfits
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 328 kJ |
Valor Energètic Kcal | 79 kcal |
Greixos | 4,1 g |
dels quals saturats | 1 g |
Hidrats de carboni | 4,6 g |
dels quals sucres | 1,7 g |
Fibra alimentària | 0,4 g |
Proteïnes | 5,6 g |
Sal | 1,1 g |
LANGOSTINO: Nombre científico: Metapenaeus dobsoni Capturado en: India,
Categoría de arte de pesca: Redes de arrastre
MERLUZA: Nombre científico: A) Merluccius capensis/paradoxus B) Merluccius hubbsi
Encontrará la letra para indicar exactamente la zona de captura en el campo de la
fecha de consumo preferente. Capturado en: A) Namibia B) Argentina, Categoría de arte de pesca: Redes de arrastre
ALMEJA: Nombre científico: Paphia undulata, Capturado en: Vietnam, Categoría de arte de pesca: Rastras
MEJILLÓN: Nombre científico: Mytilus galloprovincialis, Criado en: España
El producte no conté: