Si us plau, identifica't si tens una compta amb nosaltres.
Introdueix el teu correu electrònic i segueix les instruccions que t'enviarem per restablir la contrasenya. Si no trobes el correu, revisa la teva carpeta de correu no desitjat.
En una safata de forn amb paper vegetal posa els croissants francesos i deixa descongelar durant 15 minuts, passat aquest temps enforna a 180ºC durant 22 minuts. Deixa refredar 5 minuts i reserva.
Talla els cirerols i sofregeix-los en una paella amb oli durant 8 minuts. Afegeix tomàquet fregit i cuina durant 3 minuts a foc suau. Assaona amb sal i pebre blanc al gust. Tritura tot junt.
Talla a daus els filets de tonyina.
En una paella salta els daus de tonyina. Afegeix la mantega i cuina durant 3-4 minuts.
Per a preparar el teu crocapa segueix aquests passos: Obre el croissant i estén una base de la salsa de tomàquet, després afegeix els daus de tonyina, cobreix-los amb formatge ratllat, empolsa amb alfàbrega i tapa-ho amb la part superior del croissant.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.