Croissants amb medallons de poc i ceba caramel-litzada

Croissants amb medallons de poc i ceba caramel-litzada

Dificultat
Deliciosa recepta amb exquisides croissants amb medallons de poc i ceba caramel-litzada
  • 4 Medallons de porc 
  • 4 Croissants francesos de mantega (art. 0918)
  • 2 cebes 
  • 2 cullerades de mel de canya
  • 1 cor d’enciam arrissat, net
  • 120 g formatge fresc
  • 200 ml vi negre
  • ½ fulla de llorer
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • Clau, sal i pebre

La nit anterior, posar a descongelar la carn a la nevera.

Pelar les cebes, tallar per la meitat i després a tires. Abocar a la cassola amb vi negre, mel de canya, llorer, clau, sal i pebre i escalfar fins a obtenir una melmelada.

Deixar descongelar els croissants de mantega uns 15 minuts a temperatura ambient. Mentrestant preescalfar el forn a 170ºC. Enfornar els croissants uns 23-26 minuts (forn d’aire 15-18 minuts) i deixar reposar.

A una paella, escalfar oli a foc alt i cuinar els medallons lleugerament 1 minut per cada costat.

A continuació coure’ls a foc mig uns 8 minuts girant-los diverses vegades i deixar reposar uns 2 minuts.

Obrir els croissants i untar-los amb formatge fresc i cobrir amb enciam.

Tallar a rodanxes els medallons i servir damunt de l’enciam, afegir la ceba caramel·litzada i servir.