Cues de gamba llagostinera al brandi sobre crema de bròquil

Cues de gamba llagostinera al brandi sobre crema de bròquil

Dificultat
Deliciosa recepta amb exquisides cues de gamba llagostinera al brandi sobre crema de bròquil
  • 600 gr de Crema de bròquil (art. 1699)
  • 350 gr de Cues de gamba llagostinera (art. 8514)
  • 40 ml de Brandi
  • 2 culleradetes d’All picat (art. 8771)
  • 1 culleradeta de mel o de sucre de canya integral
  • Ratlladura de 1/2 llimona
  • 4 llesques de pa
  • 1 cullerada de mantega
  • Oli, sal i pebre.

Preparar la crema de bróquil tal i com s’indica a les formes de preparació de l’envàs.

Abocar una mica d’oli a una paella, i quan sigui calent afegir l’all picat i les cues de gamba llagostinera prèviament descongelades.

Salpebrar, afegir la mel (o el sucre de canya) i flamejar amb el Brandi durant uns minuts. Afegir la ratlladura de llimona i apartar del foc.

Tallar les llesques de pa en forma de bastons i torrar-los a una paella antiadherent amb oli, mantega, sal i pebre.

Posar la crema de bròquil al fons del plat, afegir les cues de gamba llagostinera amb una mica del suc de la preparació, els bastons de pa torrat i servir al moment.