Ensalada russa de tonyina i verat amb maionesa de pebrots del padró i musclos fregits

Ensalada russa de tonyina i verat amb maionesa de pebrots del padró i musclos fregits

Dificultat
Temps de preparació: 50 min

Productes relacionats

Una ensalada russa que sorprendrà pel seu deliciós sabor.
  • 125 g de filets de tonyina en Oli d'Oliva (art. 15639)
  • 125 g de filets de verat en Olis d'Oliva (art. 19643)
  • 125 g de varetes de mar (art. 8421)
  • 350 g de verdura per a ensalada russa (art. 8703)
  • 200 g de musclo cuit (art. 8091)
  • 50 g de pebrots tipus Padró (art. 8667)
  • 100 ml de llet
  • 200 ml d'oli de gira-sol
  • Un pessic de sal i pebre negre
  • 3 cullerades d'Oli d'oliva verge
  • 3 ous (només el rovell)
  • 100 g de flocs de blat de moro picats
  • 20 g de sèsam torrat
  • 4 glaçons
  1. Posa una olla a bullir amb la verdura per a ensalada russa. Una vegada finalitzi la cocció, deixa-les refredar en aigua amb gel. Salpebra i afegeix un toc d'oli d'oliva.
  2. Afegeix la tonyina i el verat en filets, evitant trencar-los.
  3. Talla a rodanxes les varetes de mar i afegeix-les a la mescla anterior. Remou tots els ingredients amb cura sense picar la mescla. Prova de sal i rectifica al gust.
  4. Talla la cua dels pebrots de tipus Padró, obre'ls i retira les llavors de l'interior. Talla'ls a trossos molt petits.
  5. Prepara la maionesa amb llet i oli de gira-sol. El truc perquè no es talli és abaixar el braç de la batedora al fons i, amb la velocitat al mínim anar separant-lo del got. Una vegada la maionesa estigui gairebé llesta afegeix els trossos de pebrots del Padró. Continua batent amb moviments suaus per a integrar-ho tot. Afegeix la maionesa a l'ensalada russa.
  6. Passa per rovell d'ou els musclos i pel pa ratllat de flocs de blat de moro. Posteriorment, fregeix-los en una paella amb oli d'oliva.
  7. Serveix el teu plat d'ensalada russa de tonyina i verat amb musclos i decora amb un toc de sèsam torrat.