Fideus Xinesos Saltats

Fideus Xinesos Saltats

ES1270
1270
Disponible
10,95 €

Porcions: 3

1000 g (Preu per Kg 10.95 €)

Nutri score B

Autèntics fideus xinesos amb una mescla de verdures típiques amb pastanaga, col, bolet xinès, tirabecs i pebrot. Ve precuit i saborosament condimentat amb salsa de soia i oli de sèsam.

Descripción Técnica:
Especialidad china con auténticos tallarines chinos fritos, setas y verduras, condimentado y con un toque de salsa de soja. Ultracongelados. 

Distribuidor:
www.bofrost.com, bofrost* 47628 Straelen / Germany

Conservar al congelador de *** a -18°C.

barreja de verdura 40,1% (pebrot, ceba, pastanaga, col blanca, col de Milà, mongeta mung germinada), fideus xinesos fregits 35% (aigua, farina de blat, oli de colza, sal), aigua, bolet orella de Judes 3,8%, salsa de soja 3,6% (aigua, mongeta de soja, sal, farina de blat), greix de palma, olis vegetals (oli de colza, gira-sol, en proporcions variables), sucre, midó de blat de moro modificat, sal, espècies (gingebre, ceba, xili, all), extracte de nou moscada.

Pot contenir: sèsam.

Nutri score B
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic460 kJ
Valor Energètic Kcal110 kcal
Greixos3.5 g
dels quals saturats1.1 g
Hidrats de carboni16.1 g
dels quals sucres4.1 g
Fibra alimentària2 g
Proteïnes2.4 g
Sal1.3 g
Paella
Microones

En la sartén (1000 g, = aprox. 3 porciones): Echar los tallarines ultracongelados en una sartén caliente y antiadherente con 3 cucharadas de aceite y freír a fuego alto durante unos 7 minutos. Durante la preparación darles la vuelta varias veces. Para preparar 500g (aprox. 1-2 porciones), agregar 1,5 cucharada de aceite y el tiempo de preparación se reduce a unos 4 minutos.


En el microondas: (aprox. (330g = 1 porción) Verter los tallarines en un recipiente apto para microondas y calentar tapados durante unos 4 minutos a 600W, calentar, remover brevemente y calentar aprox. otros 4 minutos a 600W con tapa.

El producte no conté:

  • Ou
  • Sèsam
  • Llet i Derivats
  • Sulfits
  • Crustacis
  • Mostassa
  • Peix
  • Mollusc
  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos