Fideus Xinesos Saltats

Fideus Xinesos Saltats

ES1270
1270
Disponible
10,95 €

1000 g (Preu per Kg 10.95 €)

Nutri score B

Autèntics fideus xinesos amb una mescla de verdures típiques amb pastanaga, col, bolet xinès, tirabecs i pebrot. Ve precuit i saborosament condimentat amb salsa de soia i oli de sèsam.

Descripció Tècnica:
Especialitat xinesa amb autèntiques tallarines xineses fregides, bolets i verdures, condimentat i amb un toc de salsa de soia. Ultracongelat.


Distribuidor:
www.bofrost.com, bofrost* 47628 Straelen / Germany

Conservar al congelador de *** a -18°C.

barreja de verdura 40,1% (pebrot, ceba, pastanaga, col blanca, col de Milà, mongeta mung germinada), fideus xinesos fregits 35% (aigua, farina de blat, oli de colza, sal), aigua, bolet orella de Judes 3,8%, salsa de soja 3,6% (aigua, mongeta de soja, sal, farina de blat), greix de palma, olis vegetals (oli de colza, gira-sol, en proporcions variables), sucre, midó de blat de moro modificat, sal, espècies (gingebre, ceba, xili, all), extracte de nou moscada.

Pot contenir: sèsam.

Nutri score B
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic460 kJ
Valor Energètic Kcal110 kcal
Greixos3.5 g
dels quals saturats1.1 g
Hidrats de carboni16.1 g
dels quals sucres4.1 g
Fibra alimentària2 g
Proteïnes2.4 g
Sal1.3 g
Paella
Microones

En la paella (1000 g, = aprox. 3 porcions): Tirar les tallarines ultracongelades en una paella calenta i antiadherent amb 3 cullerades d'oli i fregir a foc alt durant uns 7 minuts. Durant la preparació donar-los la volta diverses vegades. Per a preparar 500g (aprox. 1-2 porcions), agregar 1,5 cullerada d'oli i el temps de preparació es redueix a uns 4 minuts.


En el microones: (aprox. (330g = 1 porció) Abocar les tallarines en un recipient apte per a microones i escalfar tapats durant uns 4 minuts a 600W, escalfar, remoure breument i escalfar aprox. altres 4 minuts a 600W amb tapa.

 

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Sèsam
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Llet i Derivats
  • Crustacis
  • Peix