Gambes llagostineres cruixents amb crema de pèsols
Gambes llagostineres cruixents amb crema de pèsols
Descripció de la recepta
Gambes llagostineres cruixents amb crema de pèsols
Descripció de la recepta
Dificultat
Temps de preparació: 30 min
Una recepta que combina textures a la perfecció!
500 g de Cues de gamba llagostinera (art. 8514)
1 litre d'aigua
4 cullerades de farina d'arròs
1 culleradeta d'all en pols
2 ous
Sal al gust
Oli d'oliva verge extra
Una llesca de pa dur
Per a la crema:
450 g de Pèsols molt fins (art. 8543)
100 g de iogurt o nata Fresca
Comença bullint en aigua amb un pessic de sal els pèsols congelats durant 6 minuts. Quan estiguin llestos, escorre'ls, deixa'ls refredar, afegeix-hi la nata fresca i bat fins a tenir una mescla uniforme.
Retira la crosta del pa i ratlla’n la molla. Escampa el pa ratllat en un motlle per a forn, formant una capa fina, i posa-ho al forn prèviament escalfat a 150 °C. Deixa-ho coure durant aproximadament 4 minuts. Remena amb una cullera i deixa-ho reposar amb el forn apagat uns altres 4 minuts. Retira el motlle del forn i deixa-ho refredar.
Descongela les cues de gamba llagostinera fins que se separin. Mentrestant, agafa una bossa de plàstic per a ús alimentari, omple-la de farina d'arròs i all, afegeix-hi les cues, tanca la bosseta i agita-la bé.
En un altre recipient bat els ous amb una forquilla. Arrebossa les cues de gamba llagostinera primer amb l'ou i seguidament amb el pa ratllat.
Escalfa molt bé oli a una paella i fregeix les cues girant-les de tant en tant fins que estiguin fetes. Finalment, amb l’ajuda d'una escumadora, escorre-les en un plat amb paper de cuina absorbent i serveix-les juntament amb la crema de pèsols. Llest per a sucar!
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.