Hamburgueses amb cues de gamba llagostinera

Hamburgueses amb cues de gamba llagostinera

Dificultat
Temps de preparació: 30 min
Lleuger i suggeridor, és un àpat complet, per a joves i adults.
  • 400 gr de cues de gamba llagostinera (art. 8514)
  • 300 gr de pèsols molt fins (art. 8543)
  • Alfàbrega (art. 11011)
  • Curri
  • 2 clares d'ou
  • Molla de pa mullada

Coure els pèsols encara congelats. Deixar-los escórrer i triturar amb una mica d'oli d'oliva, un polsim de curri en pols i alfàbrega picada, per crear una crema.

Fregir a la paella les cues de gamba llagostinera (deixant-ne 4 per decorar), quan estiguin fregides tallar-les molt fines i barrejar amb l’alfàbrega picada i les clares d'ou batudes. Afegir-hi sal, pebre i el pa.

Donar a la pasta forma d'hamburguesa i cuinar a la paella amb una mica d'oli.

Servir amb la crema de pèsols.