No tens productes al teu carretó
Musclos a la provençal
400 g (Preu per Kg 26.00 €)
Recepta ideal com a plat principal o per a convertir la nostra pasta o arròs en un plat gurmet de manera ràpida i senzilla.
Descripció Tècnica:
Musclos en salsa provençal. Ultracongelat
Distribuïdor:
www.bofrost.com
bofrost* SAU Avda. Ronda de los Tejares, nº 32, E, 1-1, 14008 Còrdova / Espanya
Conservar en congelador *** a -18°C.
Musclos de Xile 40%, salsa (tomàquet, ceba, pebrot vermell, oli d'oliva verge, all, sal, llorer, julivert, pebre de caìena).
Pot contenir: crustacis, peix, soja, llet, api, mostassa, sulfits.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 425 kJ |
Valor Energètic Kcal | 102 kcal |
Greixos | 7,7 g |
dels quals saturats | 1,2 g |
Hidrats de carboni | 3,0 g |
dels quals sucres | 2,7 g |
Fibra alimentària | 0,3 g |
Proteïnes | 5,1 g |
Sal | 1,4 g |
Utilització al microones: Escalfar l'envàs ultracongelat amb làmina a 800 watts aprox. 5 min. Després, deixar reposar aprox. 1 min.
Utilització a la paella: Acabar de cuinar el producte ultracongelat a foc mitjà en una paella antiadherent calenta amb tapa remenant sovint aprox. 7 min.
MUSCLOS DE XILE
Nom científic: Mytilus chilensis
Criat a: Xile
El producte no conté: