Musclos a la provençal

Musclos a la provençal

ES08643
08643
Disponible
10,40 €

400 g (Preu per Kg 26.00 €)

Nutri score C

Recepta ideal com a plat principal o per a convertir la nostra pasta o arròs en un plat gurmet de manera ràpida i senzilla.

Descripció Tècnica:

Musclos en salsa provençal. Ultracongelat

 

Distribuïdor:
www.bofrost.com

bofrost* SAU Avda. Ronda de los Tejares, nº 32, E, 1-1, 14008 Còrdova / Espanya

Conservar en congelador *** a -18°C.

Musclos de Xile 40%, salsa (tomàquet, ceba, pebrot vermell, oli d'oliva verge, all, sal, llorer, julivert, pebre de caìena).

Pot contenir: crustacis, peixsoja, lletapimostassasulfits.

Nutri score C
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic425 kJ
Valor Energètic Kcal102 kcal
Greixos7,7 g
dels quals saturats1,2 g
Hidrats de carboni3,0 g
dels quals sucres2,7 g
Fibra alimentària0,3 g
Proteïnes5,1 g
Sal1,4 g
Microondas
Sartén

Utilització al microones: Escalfar l'envàs ultracongelat amb làmina a 800 watts aprox. 5 min. Després, deixar reposar aprox. 1 min.

Utilització a la paella: Acabar de cuinar el producte ultracongelat a foc mitjà en una paella antiadherent calenta amb tapa remenant sovint aprox. 7 min.

MUSCLOS DE XILE
Nom científicMytilus chilensis
Criat a: Xile

El producte no conté:

  • Fruits de closca
  • Sèsam
  • Sulfits
  • cacauets
  • tramussos
  • Ou
  • Gluten
  • Lactosa