No tens productes al teu carretó
Musclos a la provençal
Nou
400 g (Preu per Kg 24.87 €)
Plat gourmet amb una salsa provençal saborosa amb base de tomàquet i ceba, ideal com a principal o per donar un toc especial a la teva pasta o arròs de manera ràpida i senzilla. Una recepta exclusiva en 5 minuts.
Descripció Tècnica:
Musclos en salsa provençal. Ultracongelat
Distribuïdor:
www.bofrost.com
bofrost* SAU Avda. Ronda de los Tejares, nº 32, E, 1-1, 14008 Còrdova / Espanya
Conservar en congelador *** a -18°C.
Musclos de Xile 40%, salsa (tomàquet, ceba, pebrot vermell, oli d'oliva verge, all, sal, llorer, julivert, pebre de caìena).
Pot contenir: crustacis, peix, soja, llet, api, mostassa, sulfits.
| Informació nutricional | per 100g |
|---|---|
| Valor Energètic | 425 kJ |
| Valor Energètic Kcal | 102 kcal |
| Greixos | 7,7 g |
| dels quals saturats | 1,2 g |
| Hidrats de carboni | 3,0 g |
| dels quals sucres | 2,7 g |
| Fibra alimentària | 0,3 g |
| Proteïnes | 5,1 g |
| Sal | 1,4 g |
Utilització al microones: Escalfar l'envàs ultracongelat amb làmina a 800 watts aprox. 5 min. Després, deixar reposar aprox. 1 min.
Utilització a la paella: Acabar de cuinar el producte ultracongelat a foc mitjà en una paella antiadherent calenta amb tapa remenant sovint aprox. 7 min.
MUSCLOS DE XILE
Nom científic: Mytilus chilensis
Criat a: Xile
El producte no conté: