Orada en brou

Orada en brou

Dificultat
Temps de preparació: 30 min
Gaudeix d'aquesta deliciosa recepta d¿Orada en brou!
  • 4 Filets d’Orada (art. 5530)
  • Pesto alla Genovese (art. 5152) al gust
  • 3 pastanagues
  • 200 grams de Tomàquet trossejat (art. 8754)
  • 80 grams de Ceba picada (art. 8767)
  • 2 culleradetes d’All picat (art. 8771)
  • 80 grams d’olives sense pinyol
  • 1 got i mig de vi blanc sec
  • 2 cullerades d’aigua

Talla les verdures en làmines no massa fines. 
Sofregeix la ceba i els alls amb oli a foc alt, seguit de les pastanagues i el fonoll i, finalment, del tomàquet i les olives.
Col·loca en una olla tot el peix, encara congelat, i deixa’l coure durant uns minuts. Després d’això, aboca l’aigua i el vi cobrint-ho tot durant 8 minuts, sempre amb el foc encès.
Serveix-ho acompanyat de les verdures i del seu brou, i cobreix-ho amb un xic de Pesto allà Genovese per a potenciar encara més el gust de la recepta.