Ous farcits de tonyina i flocs de blat de moro

Ous farcits de tonyina i flocs de blat de moro

Dificultat
Temps de preparació: 25 min

Productes relacionats

Conservas - Filets de Tonyina en Oli d'Oliva

Nou

200 g (Preu per Kg 39.75 €)

200 g (Preu per Kg 39.75 €)

7,95 €

Cod. 15639

Unitats: 1

 

  • 200 g de filets de Tonyina en AO (art. 15639)
  • 10 g de cebollí (art. 11013)
  • 100 g de flocs de blat de moro
  • 100 g de beixamel
  • 4 fulles de roure
  • 3 ous XL frescos
  • 100 g maionesa neutra
  • 75 g de tomàquet fregit
  • 50 g de quètxup
  • Suc de mitja mandarina
  • Un polsim de sal i pebre negre
  1. Posa en un cassó 3 ous frescos, afegeix l'aigua i a partir de que bulli 10 minuts. Passat el temps treu-los i deixa que es refredi una mica l'aigua. Torna'ls a ficar i amb una cullera dona-li diversos cops (veuràs que fàcil es pelen)
  2. En un bol barreja la maionesa, tomàquet fregit, quètxup, sal i el suc de mitja mandarina, reserva en fred la salsa resultant anomenada còctel.
  3. En un bol trenca amb una vareta el rovell d'ou i clara cuita, afegeix la salsa còctel, el cebollí i els filets de tonyina esmollats en trossos grans amb la mà. Finalment, afegeix unes gotes de l'oli de la conserva. Mescla amb una cullera i integra tots els ingredients.
  4. Part els ous cuits per la meitat, lleva-li la gemma i emplena cada meitat amb la mescla anterior. Torna a unir cada meitat formant un ou cuit sencer.
  5. Passa'ls per la beixamel i arrebossa'ls amb els flocs de blat de moro. Acaba amb la mà donant-li la forma d'ou.
  6. En un plat posa les fulles de roure i sobre aquests els dos ous farcits, de manera que sembli un niu amb els seus dos ous.