Pasta fullada de cruixent de cànem

Pasta fullada de cruixent de cànem

Dificultat
Gaudeix d'aquesta deliciosa i saludable recepta. Enlluerna en la teva taula i sorprèn els teus convidats.
  • 1 pasta fullada de cànem
  • 300 g de Cues de gamba llagostinera(Art. 8514)
  • 1 envàs de crema de carabassa i pastanaga
  • Comí
  • 50 g d´Alvocat en daus 
  • 50 g de Faves baby 
  • Oli d’oliva verge extra al gust
  • 1 llimona
  • 1 branqueta de farigola
  • Alfàbrega (Art. 11011)
  • 1 cullerada petita d’All picat (Art. 8771)
  • 2 cullerades de iogurt sencer
  • Mig got de vi blanc

Deixeu descongelar la massa de cànem prop d’una hora, escalfeu el forn a 240° i col·locar amb paper de forn.

Amb una mica de farina, esteneu la massa fins que quedi molt prima i formeu tires d’uns 5 cm d’amplària i uns 15-20 cm de llargària. Aboqueu-hi un rajolí d’oli, una mica de farigola i poseu-les al forn durant 10 minuts.

Mentrestant, poseu les cues de gamba llagostinera en una paella encara congelades amb un rajolí d’oli. Tan bon punt estiguin descongelades, peleu-les, afegiu-hi l’all, el vi blanc i deixeu-les coure. Acabeu-les afegint-hi alfàbrega i farigola.

Bateu l’alvocat amb una culleradeta de suc de llima i una rodanxa de ceba. Coeu les faves durant uns 5 minuts, passeu-les ràpidament per un raig d’aigua freda. Condimenteu-les amb oli, sal i pebre.

En una olla, aboqueu la crema de pastanaga i serviu-la en els bols aromatitzats amb el comí i un rajolí d’oli.

Prepareu les tires de massa abocant-hi al damunt primer la crema d’alvocat i després les gambes i les faves, la farigola i unes gotes d’oli d’oliva, i distribuïu-hi el iogurt.