Pastissets de truita i pebrots amb gambes en salsa d¿herbes aromàtiques

Pastissets de truita i pebrots amb gambes en salsa d¿herbes aromàtiques

Dificultat
Temps de preparació: 60 min
Recepta original i fàcil amb una barreja de sabors irresistibles!
  • 1 paquet de Gamba blanca pelada, cuita (art. 8551)
  • 300g de Pebrots en tires (art. 8743)
  • 4 ous
  • 200 ml nata
  • 100 g (2 peces) patates
  • 100 g de Porro (art. 8605)
  • 1 cullerada d’Herbes aromàtiques Mediterrània (art. 11016)
  • 2 cullerades de Ceba picada  (art. 8767)
  • 1 cullerada d’All picat (art. 8771)
  • Sal, nou moscada, pebre de Caiena al gust
  • 2 manolls de ruca
  • Una mica de parmesà ratllat
  • 3 cullerades d’oli d’oliva Reducció de vinagre balsàmic

Rentem les patates i les bullim. Després les pelem i esclafem.

En una paella amb 2 cullerades d’oli, daurem i ofeguem els pebrots en tires, el porro, la ceba i l’all fins que s’hagi evaporat l’aigua.

Preescalfem el forn a 160°C.

Batem els ous amb la nata, la sal, la caiena i la nou moscada. Afegim a l’ou les patates, les herbes aromàtiques i les verdures de la paella i ho barregem.

Cobrim amb paper vegetal un motlle petit apte per a forn o diversos motlles de magdalenes, repartim la massa de truita en els motlles i enfornem aprox. 25 minuts fins que l’ou hagi quallat.

Rentem i assequem la ruca. Amanim amb sal i oli d’oliva. Preparem les gambes en una paella amb una mica d’oli i les empolsem amb herbes aromàtiques.

Col·loquem els pastissets amb les gambes en un plat i decorem amb la ruca, el parmesà i la reducció de vinagre balsàmic.