No tens productes al teu carretó
Pastissets de truita i pebrots amb gambes en salsa d¿herbes aromàtiques
Rentem les patates i les bullim. Després les pelem i esclafem.
En una paella amb 2 cullerades d’oli, daurem i ofeguem els pebrots en tires, el porro, la ceba i l’all fins que s’hagi evaporat l’aigua.
Preescalfem el forn a 160°C.
Batem els ous amb la nata, la sal, la caiena i la nou moscada. Afegim a l’ou les patates, les herbes aromàtiques i les verdures de la paella i ho barregem.
Cobrim amb paper vegetal un motlle petit apte per a forn o diversos motlles de magdalenes, repartim la massa de truita en els motlles i enfornem aprox. 25 minuts fins que l’ou hagi quallat.
Rentem i assequem la ruca. Amanim amb sal i oli d’oliva. Preparem les gambes en una paella amb una mica d’oli i les empolsem amb herbes aromàtiques.
Col·loquem els pastissets amb les gambes en un plat i decorem amb la ruca, el parmesà i la reducció de vinagre balsàmic.