Gambes blanques pelades

Nou

Gambes blanques pelades

ES18042
18042
Disponible
13,95 €

400 g (Preu per Kg 34.87 €)

Nutri score B
Exquisides gambes blanques pelades i crues, a punt per cuinar, amb tot el sabor del mar. D'una mida pràctica per utilitzar en remenats, guisats o decorar la teva pizza.

Gamba blanca crua pelada. Ultracongelat.

www.bofrost.com bofrost S.A.U., Avda. Ronda de los Tejares, nº 32, E, 1-1 ES - 14008 Córdoba

 

Conservar en congelador *** a -18°C 

Gamba blanca, antioxidant (metabisulfit de sodi).
Pot contenir: peix, mol·luscs.
Nutri score B
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic274 kJ274 kJ4
Valor Energètic Kcal65 kcal65 kcal3
Greixos0,5 g0,5 g< 1
dels quals saturats0,2 g0,2 g1
Hidrats de carboni< 0,5 g< 0,5 g< 1
dels quals sucres< 0,5 g< 0,5 g< 1
Fibra alimentària< 0,5 g< 0,5 g0
Proteïnes15,0 g15,0 g30
Sal1,6 g1,6 g27

*% ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/ 2000 kcal).

Quantitat de porcions per unitat de venda: 4

Cacerola
Sartén

Mida de la porció: 200 grams

Instruccions de preparació a l'olla: Poseu a bullir 500 ml d'aigua. Afegiu-hi el producte ultracongelat i torneu a fer bullir tota l'estona aprox. 1,5 min.

Mida de la porció: 200 grams

Instruccions per a la descongelació: Descongeleu el producte tapat en un recipient adequat sense embalatge aprox. 10 hores a la nevera (4°C).

Mida de la porció: 200 grams

Instruccions de preparació a la paella: Escalfeu 2 cda./cdes. d'oli en una paella antiadherent. Cuinar el producte descongelat a foc alt aprox. 1,5 min. volteig de la meitat del temps.

Nota important: Cuinar bé el producte abans de consumir-lo! Eliminar el líquid sobrant de la descongelació. Evitar el contacte directe del producte cru amb altres aliments.

GAMBA BLANCA Nom científic: Parapenaeus longirostris Capturat a: Mediterrani i Mar Negre (Mar Egeu) Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament

El producte no conté:

  • Fruits de closca
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • cacauets
  • tramussos
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats