No tens productes al teu carretó
Ragú de gambes i espàrrecs
Descongela les gambes a la nevera la nit anterior i, a continuació, escorre l’aigua. Descongela els espàrrecs 2 hores a temperatura ambient. Preescalfa el forn a 160 °C. Bull els espàrrecs en aigua amb sal durant aprox. 7 minuts i després refreda’ls.
Talla els bolets longitudinalment en vuit i els espàrrecs en diagonal en trossos d’aprox. 5 cm de llarg. Escalfa l’oli en una paella gran i fregeix les gambes i els bolets breument. Retira les gambes i els bolets de la paella i reserva-les.
Col·loca 4 timbals de patata amb costella rostida en una safata i enforna’ls durant 20–25 minuts.
Escalfa la mantega en la paella i sofregeix lleument la ceba picada. A continuació, empolsa la farina i cuina tot 1 minut més. Rega tot amb el vi, el brou i la nata.
Bull tot sense parar de remoure fins que la salsa lligui.
Afegeix els espàrrecs blancs i els bolets. Cuina-ho 10 minuts més. No oblidis salpebrar. Finalment, afegeix els espàrrecs bladers i les herbes aromàtiques i serveix.
En el moment de servir, col·loca els timbals al centre d’un plat profund i una quantitat generosa de ragú.