Paté de tonyina

Paté de tonyina

Dificultat
Temps de preparació: 20 min

Productes relacionats

 

• 200 g de filets de Tonyina en AO (art. 15639)
• 7 g d'alfàbrega (art. 11011)
• 25 g de ajonjolí ros
• ½ pebrot del piquillo fumat
• 200 g de crema de formatge suau
• 2 tostas per a untar
• Polsim de sal

  1. En un got mesclador posa la crema de formatge, l'oli de la conserva de tonyina, una mica de tonyina i la meitat del pebrot del piquillo fumat. Tritura durant diversos minuts, dona-li el toc de sal. Reserva el resultat en un bol.
  2. Mescla en el bol amb una vareta la tonyina restant, fins a integrar tots els ingredients ja tens el pate gairebé acabat.
  3. Neta i seca el pot de la conserva de la tonyina, emplena'l amb el paté, sobre la superfície abans de tancar amb la tapa cobreix amb l'alfàbrega i el ajonjolí.
  4. Important deixar diverses hores en refrigeració abans de consumir per a obtenir la textura de paté.