Piononos de tonyina

Piononos de tonyina

Dificultat
Temps de preparació: 20 min

Productes relacionats

  • 200 g de filets de Tonyina en AO (art. 15639)
  • 80 g de musclo en conserva cuit
  • 2 alls negres
  • 2 pancakes (art. 6857)
  • 100 g de nata per a muntar
  • ½ alvocat
  • 1 rovell d'ou cuit
  • 25 g de vinagre d'arròs
  • Un polsim de sal
  1. Posa en un bol mig alvocat i amb una forquilla xafa'l. Afegeix el vinagre d'arròs i assaona.
  2. Afegeix a l'alvocat la meitat de l'oli de la tonyina en conserva i els musclos, torna a xafar amb la forquilla fins a integrar tots els ingredients.
  3. Afegeix la tonyina esmollada amb les mans en trossos grans i mescla delicadament, una vegada quedi tot integrat, reserva en fred.
  4. Posa els dos pancakes sobre una taula i estén la nata que prèviament muntada en un biberó per tota la superfície.
  5. Estén el farciment sobre la meitat de la coca al llarg i enrotlla estrenyent no massa per a formar un cilindre.
  6. Embolica en film i estreny-ho perquè a l'hora de tallar-ho aquest compacte i no s'obri. Reserva-ho durant 15 minuts en el fred
  7. Passat el temps, lleva-li el film i talla'l en trossos de 3 dits de gruix. Posa els trossos dempeus i sobre aquests, afegeix una mica de nata muntada amb la cullera. Decora per damunt amb la gemma cuita esmollada.
  8. Per a emplatar posa una basi all negre i sobre aquest els piononos de tonyina.