Preparat de marisc

Preparat de marisc

ES8571
8571
Disponible
16,95 €

1000 g (Preu per Kg 16.95 €)

Nutri score A

Assortiment pràctic per a arrossos, sopes o guisats: llagostins, gambes, musclos, cloïsses, calamar, canana i lluç.

Descripció Tècnica:
Combinació de mariscos i peixos: llagostins sencers, gambes pelades, musclos, cloïsses, daus de tintorera, potón i daus de lluç elaborat a partir de trossos de lluç. Ultracongelat.

El producte ha estat preparat acuradament. No obstant això, si encara quedés algun fragment de la pela, li agraïm la seva comprensió

Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost S.A.U., Ronda de los Tejares, 32 ACC 11 Planta 14008-Córdoba

Conservar al congelador de *** a -18°C.

cloïsses del Pacífic 25%, lluç gayi 15%, tintorera 15%, calamar gegant del Pacífic 15%, musclos de Xile sense closca 10%, gamba blanca 10% (gamba blanca, antioxidant (metabisulfit de sodi)), llagostins vannamei 10% (llagostins, antioxidant (metabisulfit de sodi)).

Nutri score A
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic318 kJ
Valor Energètic Kcal75 kcal
Greixos0.8 g
dels quals saturats0.4 g
Hidrats de carboni0.8 g
dels quals sucres0 g
Fibra alimentària<1 g
Proteïnes16 g
Sal0.58 g
Paella
Cassola

A la paella: Escalfar 5 cullerades d'oli a foc fort, afegir 1 porció (500 g) sense descongelar i escalfar a foc mig-fort durant uns 10 minuts removent de tant en tant.

A la cassola: Escalfar 4 cullerades d'oli a foc fort, afegir 1 porció (500 g) sense descongelar i escalfar a foc mig-fort, tapat, uns 10 minuts, removent de tant en tant.

Nom científic: CLOÏSSA DEL PACÍFIC Tawera gayi Capturat en: Oceà Pacífic Sud-est Categoria d'art de pesca: Rastras; Nom científic: LLUÇ Merluccius spp Capturat en: Oceà Pacífic Nord-est i Sud-est Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament; Nom científic: TINTORERA Prionace glauca em> Capturat en: Oceà Atlàntic Centre Aquest I Sud-est. Pacífic Sud-est Categoria d'art de pesca: Rastras Sedales i hams; Nom científic: POTÓN DEL PACÍFIC Dosidicus gigues Capturat en: Oceà Pacífic Sud-est Categoria d'art de pesca: Sedales i hams; Nom científic: MUSCLO DE XILE Mytilus chilensis Criat en: Xile; Nom científic: GAMBA BLANCA Parapenaeus longirostris Capturat en: Mar Mediterrània Est. Mar Egea. Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament; Nom científic: LLAGOSTÍ VANNAMEI Penaeus vannamei Criat en: l'Equador.

El producte no conté:

  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos