Ravioli amb ricotta i espinacs gratinats amb xampinyons

Ravioli amb ricotta i espinacs gratinats amb xampinyons

Dificultat
Temps de preparació: 30 min
¿Buscas una receta para San Valentín?
  • 500 g Ravioli de Ricotta i Espinacs (art. 1649)
  • 400 g Xampinyons laminats  (art. 8786)
  • 200 g Carbassó a rodanxes
  • 1 cda. Alfàbrega (art. 11011)
  • 300 ml nata
  • 2 cda. oli d’oliva 
  • 2 cda. Ceba picada (art. 8767)
  • 1/2 cdta. All picat (art. 8771)
  • 100 g parmesà
  • Sal, pebre
  • 200 g tomaques cherry 
  • 200 g mozzarella
  1. Tritura l’alfàbrega amb la nata fins a obtenir una crema fina.
  2. Escalfa l’oli d’oliva en una cassola o en una paella profunda i afegeix els xampinyons. Sofregeix fins que estiguin daurats.
  3. Afegeix la ceba, l’all i les rodanxes de carbassó tallades als xampinyons i sofregeix.
  4. Afegeix la nata i el parmesà i redueix a la meitat. Finalment cuina els raviolis durant 4 minuts en aigua bullent lleugerament salada. Assaona i col·loca en una safata de forn.
  5. Renta els tomàquets i parteix-los per la meitat, talla la mozzarella en petits trossos i reparteix tots dos ingredients sobre la pasta.
  6. Gratina al forn d’aire prèviament escalfat a 180°C amb ventilador durant aprox. 20 minuts.