Ravioli Ricotta e Spinaci

Ravioli Ricotta e Spinaci

ES1649
1649
Disponible
8,95 €

500 g (Preu per Kg 17.90 €)

Nutri score D

Tendres raviolis farcits de cremós formatge Riccotta i espinacs condimentats, tot barrejat amb mantega i refinat amb nata. Fàcils de dividir en porcions.

Descripcio Te;cnica:
Aute;ntica pasta italiana farcida, parcialment precuita, farcida de mato, espinacs i formatge curat, amb un toc de mantega i nata. Producte ultracongelat.

Distribuïdor:
www.bofrost.com, bofrost* 47628 Straelen / Germany

Conservar al congelador de *** a -18°C.

Pasta 40% (farina de blat, ou 28%, se;mola de blat dur), farciment 60% (formatge Ricotta 45% (acidulant (a;cid citric)), espinacs 19%, mantega 10%, nata 10%, formatge dur 10%, pa ratllat (farina de blat, sal, llevat), sal).

[Tracce:]
Nutri score D
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic1006 kJ
Valor Energètic Kcal241 kcal
Greixos12.3 g
dels quals saturats8.3 g
Hidrats de carboni20.8 g
dels quals sucres1 g
Fibra alimentària2.1 g
Proteïnes10.6 g
Sal0.8 g
Cassola

A la cassola:
Bulliu aprox. 1 L d'aigua amb sal i aboqueu-hi els raviolis de mato i espinacs sense descongelar. Porteu-los a ebullicio una altra vegada. Despres cuineu-los tapats uns 5-6 min. Escorreu-los amb un colador i despres, si es vol, salteu-los breument en una paella calenta amb mantega fosa o oli d'oliva. El temps de preparacio no es modifica per a 500 g. Canvieu la mida de la cassola per a altres porcions.

El producte no conté:

  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mollusc
  • Crustacis
  • Peix
  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos