No tens productes al teu carretó
    
                Ravioli Ricotta i espinacs
500 g (Preu per Kg 19.20 €)
                            Tendres raviolis farcits de cremós formatge Riccotta i espinacs condimentats, tot barrejat amb mantega i refinat amb nata. Fàcils de dividir en porcions.
Descripció Tècnica:
Autentica pasta italiana farcida, parcialment precuita, farcida de mato, espinacs i formatge curat, amb un toc de mantega i nata. Producte ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com, bofrost* 47628 Straelen / Germany
Pasta 40% (farina de blat, ou 28%, se;mola de blat dur), farciment 60% (formatge Ricotta 45% (acidulant (a;cid citric)), espinacs 19%, mantega 10%, nata 10%, formatge dur 10%, pa ratllat (farina de blat, sal, llevat), sal).
 
                    
                    | Informació nutricional | per 100g | 
|---|---|
| Valor Energètic | 1006 kJ | 
| Valor Energètic Kcal | 241 kcal | 
| Greixos | 12.3 g | 
| dels quals saturats | 8.3 g | 
| Hidrats de carboni | 20.8 g | 
| dels quals sucres | 1 g | 
| Fibra alimentària | 2.1 g | 
| Proteïnes | 10.6 g | 
| Sal | 0.8 g | 
A la cassola: 
Bulliu aprox. 1 L d'aigua amb sal i aboqueu-hi els raviolis de mato i espinacs sense descongelar. Porteu-los a ebullicio una altra vegada. Despres cuineu-los tapats uns 5-6 min. Escorreu-los amb un colador i despres, si es vol, salteu-los breument en una paella calenta amb mantega fosa o oli d'oliva. El temps de preparacio no es modifica per a 500 g. Canvieu la mida de la cassola per a altres porcions.
El producte no conté: