Salmó a la llimona amb colirrábano i escuma de créixens

Salmó a la llimona amb colirrábano i escuma de créixens

Dificultat
Temps de preparació: 45 min
Gaudeix d'una original i nutritiva recepta de salmó! Per a xuclar-te els dits!
  • 2 peces filets de salmó (art. 15493)
  • 1 llimon
  • 2 cullerades de pebre de colors gruixuda triturada
  • 2 bols de créixens
  • 1 bol de créixens shiso
  • 100 ml de brou de verdures
  • 500 ml de nata per a cuinar
  • 50 ml de llet
  • 1 polsim de sal i pebre
  • 2 pessics de wasabi
  • 320 g de pèsols (art. 0708)
  • 20 g de mantega

Descongelar el salmó cobert en el frigorífic a la nit. Aboqui l'aigua descongelada.

Posar a bullir el brou de verdures en una casserola mitjana. Després agregar la nata, la llet i el wasabi i portar tot a ebullició novament. Finalment afegir els créixens i fer un puré molt fi.

Posar els pèsols amb la mantega, 2 cullerades d'aigua, un polsim de sal i pebre en un recipient apte per a microones.

Fregar la ralladura de la llimona i després esprémer-lo. Ara barrejar el bol amb el pebre gruixut i una mica de sal i fregar el peix amb ell. Cuinar els pèsols en el microones durant 4 minuts a 600 watts, després escórrer l'aigua.

Fregir el salmó amb una mica d'oli durant uns 12 minuts, voltejant-ho diverses vegades. Triturar els pèsols amb una forquilla. Escumejar el puré de colinap amb una batedora de mà.

Per a servir, distribuir els pèsols triturats en el mitjà dels plats. Col·locar un tros de salmó damunt de cadascun i novament l'escuma de colinap damunt. Decora amb créixens Shiso.