Lloms de Salmó (sense pell)

Lloms de Salmó (sense pell)

ES15493
15493
Disponible
22,95 €

Porcions: 4

480 g (Preu per Kg 47.81 €)

Nutri score A
certificazionearticolo2.jpg

Receptes combinades

Una recepta fresca per aquesta primavera!

El bo i millor. Talls del llom del salmó, filetejats netament i tallats en porcions, pràcticament sense espines. Aqüicultura: Noruega.

Descripció Tècnica:

Salmó (Salmo salar) tallat de la part noble del centre, filetejats enporcions, pràcticament sense espines. Producte ultracongelat.

Distribuïdor:

www.bofrost.it bofrost* Itàlia S.p.A. via Clauzetto, 4 San Vito al Tagliamento (PN) - Itàlia

Conservar al congelador de *** a -18°C.

salmó.

Nutri score A
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic842 kJ
Valor Energètic Kcal202 kcal
Greixos13.6 g
dels quals saturats1.6 g
Hidrats de carboni0 g
dels quals sucres0 g
Fibra alimentària0 g
Proteïnes19.9 g
Sal0.06 g
Forn
Paella
Cassola

Descongelació: Al frigorífic (5 ºC): 5 h.

A la paella (2 unitats): Daureu un gra d'all amb oli d'oliva verge extra en una paella antiadherent, poseu-hi els trossos descongelats i coeu-los a foc mitjà i flama baixa durant aprox. 13-14 min. Gireu-los de tant en tant. Afegiu-hi herbes aromàtiques i un toc de vi blanc al gust.

A la cassola (2 unitats): Bulliu aigua amb una mica de sal en una cassola prou gran, submergiu-hi els trossos sense descongelar i cuineu-los durant aprox. 15 min. Una vegada acabada la cocció, traieu els trossos de l'aigua amb cura i condimenteu-los al gust.

Al forn (2 unitats): Poseu els filets sense descongelar en una font antiadherent amb oli d'oliva verge extra i afegiu-hi sal, pebre, una mica de vi blanc i herbes aromàtiques. Coeu-los durant uns 20 min a 180 ºC al forn d'aire (a 200 ºC al forn convencional).

Nom científicSalmo salar
Criat a: Noruega

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Crustacis