No tens productes al teu carretó
400 g de tomàquet trossejat (art. 8666)
100 g de Filets de tonyina AO (art 15639)
1 u de pebrot del piquillo fumat
150 g de pa de telera
75 g d'AOVE
Un pessic de sal
Un pessic de pebre
50 g de mantega
½ peça de poma
Posa en una safata de forn amb paper vegetal el tomàquet tallat a trossos, dóna-li el toc de sal, pebre i una mica d'AOVE. Forneja a 200 graus durant 8 minuts. Quan acabi deixa-ho refredar.
En un got barreja els ingredients següents: el pa a trossos, el tomàquet enfornat, un parell de culleres de l'oli de la tonyina en conserva, la resta de l'AOVE i el pebrot del piquillo. A més, afegeix de nou una mica de sal i pebre.
Tritura-ho tot fins aconseguir una textura de crema i reserva en fred.
Pela i talla la poma a grills. Posa'ls en un plat i per sobre col·loca la mantega repartida. Tapa'l amb film i fica el plat amb la poma al microones durant 1-2 minuts. Passat el temps, deixa-ho refredar.
En un bol posa el salmorejo de base i decora amb les lasques de la nostra tonyina en conserva i la poma rostida que hem preparat.