Scialatelli amb mariscs, olives i tàperes

Scialatelli amb mariscs, olives i tàperes

Dificultat
Temps de preparació: 30 min

Productes relacionats

  • 320 g de tallarines
  • 450 g de cloïssa del pacífic cuita (art. 8565)
  • 200 g d'anelles de Nova Zelanda (art. 15580)
  • 150 g de musclos (art. 8091)
  • 200 g de cirerols
  • 30 g d’olives verdes
  • 20 g de tàperes
  • 80 gr d’all capolat (art. 8771)
  • 5 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • 1 cullerada de julivert (art. 11012)
  • ½ got de vi blanc
  • sal
  • pebre
  1. Escalfa 3 cullerades d’oli amb la meitat d’un all en una paella. Cuina les anells de Nova Zelanda i els musclos.
  2. Afegeix els cirerols tallats per la meitat i cuina 5 minuts, remenant suaument. Apaga el foc i reserva.
  3. En una altra paella, escalfa 2 cullerades d’oli amb la resta de l’all. Afegeix les cloïsses congelades. Puja el foc i afegeix el vi blanc. Cuina durant 5 minuts amb la tapa posada fins que les cloïsses estiguin completament obertes. Aparta del foc i reserva.
  4. Cuina la pasta en abundant aigua amb sal durant el temps que indiqui el paquet. Escorre-la i salteja-la a la paella un parell de minuts junt amb els mariscs i la resta d’ingredients cuinats anteriorment.
  5. Afegeix les olives i les tàperes.
  6. Remena per mesclar la salsa amb la pasta. Després d’un parell de minuts, apaga el foc i afegeix una cullerada de julivert, un pessic de sal i un de pebre.
  7. Serveix els scialatielli calents i gaudeix-ne del gust.