Sopa d'espelta amb pèsols, cigrons i faves

Sopa d'espelta amb pèsols, cigrons i faves

Dificultat
Temps de preparació: 40 min

Productes relacionats

Una recepta de tardor reconfortant i deliciosa!
  • 250 g d'espelta
  • 100 g de pèsols (art. 8543)
  • 100 g de cigrons
  • 100 g de porro (art. 8606)
  • 80 g de mongetes
  • 100 g de faves
  • 1,5 l de brou de verdures
  • 1 gra d'all
  • 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • 4 culleradetes de julivert (art. 11012)
  • Sal
  • Pebre
  1. En una olla posa dues cullerades d'oli d'oliva verge extra. Afegeix el porro i l'all picat. Sofregeix durant 10 minuts a foc lent.
  2. Afegeix l'espelta i torra-la durant un parell de minuts a foc mitjà. Afegeix les verdures congelades: pèsols, cigrons i faves.
  3. Remou amb una cullera de fusta i aboca un litre de brou de verdures.Cuina durant uns 20 minuts, agregant tot el brou a poc a poc.
  4. Remena durant la cocció de tant en tant.
  5. Retira del foc, assaona la sopa amb pebre molt i un polsim de sal si és necessari.
  6. Serveix la sopa mentre encara està calenta i afegeix una culleradeta de julivert a cada plat.