Si us plau, identifica't si tens una compta amb nosaltres.
Introdueix el teu correu electrònic i segueix les instruccions que t'enviarem per restablir la contrasenya. Si no trobes el correu, revisa la teva carpeta de correu no desitjat.
En una olla posa dues cullerades d'oli d'oliva verge extra. Afegeix el porro i l'all picat. Sofregeix durant 10 minuts a foc lent.
Afegeix l'espelta i torra-la durant un parell de minuts a foc mitjà. Afegeix les verdures congelades: pèsols, cigrons i faves.
Remou amb una cullera de fusta i aboca un litre de brou de verdures.Cuina durant uns 20 minuts, agregant tot el brou a poc a poc.
Remena durant la cocció de tant en tant.
Retira del foc, assaona la sopa amb pebre molt i un polsim de sal si és necessari.
Serveix la sopa mentre encara està calenta i afegeix una culleradeta de julivert a cada plat.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.