Si us plau, identifica't si tens una compta amb nosaltres.
Introdueix el teu correu electrònic i segueix les instruccions que t'enviarem per restablir la contrasenya. Si no trobes el correu, revisa la teva carpeta de correu no desitjat.
Col·loca el peix en un recipient tapat en el frigorífic per a descongelar-lo durant unes 6 hores abans de la preparació.
Mescla dos terços de l'oli d'oliva en un bol petit amb el vinagre de gerds, la mostassa i les herbes fins a obtenir una vinagreta. Assaona al gust amb sal, pebre i sucre.
Pelar la ceba morada, tallar-la en rodanxes fines i afegir-la a la vinagreta.
Tallar per la meitat les llesques de pa, ruixar amb l'oli d'oliva restant i torrar-les en una paella gran fins que estiguin cruixents per tots dos costats. Col·locar sobre paper de cuina perquè es refredi.
Tallar la cansalada viada en tires d'uns 2 cm d'ample i torrar-les en la mateixa paella fins que estiguin cruixents.
Omple una cassola ampla amb aproximadament un centímetre d'aigua lleugerament salada i escalfa-la.
Talla l'alvocat i lleva-li el cor i la pell. Després talla-ho de nou per la meitat en rodanxes fines. Rentar, assecar i tallar els tomàquets còctel en trossets. Agrega els tomàquets, l'alvocat i la cansalada a les cebes i mescla suaument.
Condimenta l'aigua bullent amb el suc de llimona, la fulla de llorer, sal i pebre i cuina el peix a foc mitjà amb la tapa posada durant uns 4 minuts.
Per a servir, distribueix l'amanida de tomàquet i alvocat sobre el pa torrat. A continuació, col·loca damunt un tros de filet de bacallà i estreny-lo amb cura perquè es vegi el sucós cor i les aletes del peix.
Finalment, agrega una cullerada d'oli d'oliva al peix. Això li confereix una gran lluentor i un sabor particularment intens.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona la teva zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.