No tens productes al teu carretó
• 4 peces de Ventresca de bacallà (Art. 8522)
• 500 g de Tomàquet trossejat (Art. 8666)
• 150 g de sucre
• 1 cebeta
• 100 g de formatge Cheddar
• 200 ml de nata líquida
• Oli d'oliva verge extra
• Cibulet picat
Comencem la nostra recepta introduint en una paella el sucre i ho removem fins que comenci a bullir. En aquest moment, bolquem el tomàquet i ho anem removent a foc mitjà fins que es redueixi tota l'aigua i quedi caramel·litzat.
D'altra banda, pre-escalfem el forn a 180ºC, untem oli en una safata apta per a forn i col·loquem les ventresques. Les cuinem durant 15-20 minutes i reservem.
Per preparar la salsa, en una paella amb una mica d'oli, ofeguem la cebeta molt picada, afegim el formatge i deixem que es fongui. Quan s'hagi fos afegim la nata i esperem que s'espesseixi lleugerament.
Muntem col·locant un fons de tomàquet caramel·litzat, el bacallà, i ho cobrim amb la crema de formatge Cheddar. Acabem decorant el nostre plat amb el cibulet picat.