No tens productes al teu carretó
    
                Calamar trossejat
400 g (Preu per Kg 27.37 €)
                            Saborosos trossos de calamar patagònic net amb pell, perfectes per als teus guisats favorits, cuits o a la paella amb un toc de sal. Un sabor sorprenent.
Descripció tècnica
Anelles i tentacles de calamar patagònic. Ultracongelat.
Distribuïdor
bofrost Itàlia. Via Clauzzeto, 4 33078 San Vito al Tagliamento
Conservar en congelador *** a -18°C
calamar patagònic.
Pot contenir: crustacis, peix.
                    
                    | Informació nutricional | per 100g | 
|---|---|
| Valor Energètic | 312 kJ | 
| Valor Energètic Kcal | 74 kcal | 
| Greixos | 1,5 g | 
| dels quals saturats | 0,5 g | 
| Hidrats de carboni | 1,1 g | 
| dels quals sucres | 0,5 g | 
| Fibra alimentària | <0,5 g | 
| Proteïnes | 14 g | 
| Sal | 0,34 g | 
Instruccions per a la descongelació (porció 400g): Descongeleu el producte tapat en un recipient adequat amb possibilitat d'escórrer a la nevera (0°C/+4°C) durant 5 hores. Després, esbandiu amb aigua corrent freda i assequeu amb paper absorbent.
A la paella (porció 400g): Cuinar 2 cda./cdes. d'oli en una paella plena. Cuinar el producte descongelat amb un rajolí de vi blanc a foc alt, remenant de tant en tant durant uns 5 min. Assaoneu al gust abans de servir.
Preparació a l'olla (porció 400g): Poseu a bullir abundant aigua. afegiu-hi el producte ultracongelat. Poseu-ho a bullir i ho acabeu de cuinar a foc alt aprox. 4 min. Remenant sovint i escórrer.
CALAMAR PATAGÒNIC
Nom científic: Doryteuthis gahi
Capturat a: Atlàntic, sud-occidental
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament
El producte no conté: