Gambón

Gambón

ES8555
8555
Disponible
20,95 €

Unitats: 16-24

800 g (Preu per Kg 26.19 €)

Nutri score A

Receptes combinades

Per a sucar sense parar!

Gamba llagostinera Salvatge capturada prop de la costa Argentina, seleccionada especialment pel seu aspecte atractiu i sabor fresc a mar, amb una textura extraordinària. Congelada a bord, te la servim crua, amb la seva màxima frescor, perquè puguis assaborir el seu deliciós sabor natural a la planxa o cuita.

Descripcio Te;cnica:

Gamba llagostinera austral, calibre 20/30, sense coure. Producte ultracongelat.
n
Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Còrdova / Spain
Conservar al congelador de *** a -18°C.

Gamba llagostinera, antioxidant (metabisulfit sòdic).

Pot contenir: peixmol·luscs

Nutri score A
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic408 kJ819 kJ-
Valor Energètic Kcal96 kcal193 kcal10
Greixos1.3 g2.6 g4
dels quals saturats0.3 g0.6 g3
Hidrats de carboni0.2 g0.4 g-
dels quals sucres0.1 g0.2 g<1
Fibra alimentària0.1 g0.2 g-
Proteïnes21.0 g42.0 g-
Sal0.50 g1.0 g17
Paella
Cassola

Instruccions per a la descongelacio: A temperatura ambient (aprox. 22 ºC): aprox. d'1,5 a 2 h.nnAl frigorific (aprox. 5 ºC): aprox. 3,5 h.

A la paella (2 porcions = 200 g): Escalfeu a foc mitja; 3 o 4 cullerades soperes d'oli. Quan estigui ben calent afegiu-hi 2 porcions descongelades i escalfeu-les 2 min per cada banda a foc fort.

A la cassola (2 porcions = 200 g): Poseu 2 porcions descongelades en 1 L d'aigua bullent amb sal al gust. Quan trenqui de nou el bull, manteniu-les durant 1 min i traieu-les a continuacio per a refredar-les immediatament en aigua freda.

LLAGOSTINS AUSTRALS
Nombre científicoPleoticus muelleri
Capturat a: Atlàntic, sud-occidental
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Mostassa
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa